Wij gebruiken cookies op onze website.

Suplacon, Emmeloord

De dames en heren van Suplacon specialiseren zich in plaatbewerking en metaalconstructies. Al ruim 45 jaar leveren zij vanuit Emmeloord ontelbaar veel producten aan klanten door heel Nederland. Lippe Project mocht bijdragen aan die successen door te zorgen voor een hagelnieuwe hal en moderne kantoorruimtes. 

De nieuwe ruimtes mogen gerust revolutionair genoemd worden. Ze voldoen ruimschoots aan de eisen van deze en de toekomstige tijd. De werktuigbouwkundige installaties voor o.a. verwarmen, koelen, water- en sanitaire voorzieningen maken op duurzame wijze gebruik van warmtepompen met gesloten bodemwisselaars. Dit futuristische bedrijf koos ‘maatwerkpartners’ voor de inrichting van het geheel. Het ontwerpduo Probir en ByPaula (Leeuwarden) betrok Lippe Project op gebied van projectstoffering. De gevlinderde betonvloeren waren een eerste uitdaging om creatief aan de slag te gaan.

De strak gevlinderde vloeren ‘schreeuwden’ letterlijk om contrast. Door met een serie uniek bedrukte tapijten te werken kon nagenoeg iedere ruimte een eigen speelse identiteit krijgen. ByPaula tekende persoonlijk voor de diverse ontwerpen. De verschillende kleden zijn zeer afwisselend van aard; wild, gewaagd, gedurfd maar ook ingetogen en haast klassiek. Ze passen daardoor stuk voor stuk bij de verschillende vertrekken en kunnen daarnaast symbool staan voor de materialen en de vele toepassingen die Suplacon met al haar plaatwerkproducten biedt. De vloeren in de vergaderkamers werden met geluiddempend Interface Urban Retreat tapijttegels in 4 kleuren bekleed. Eveneens duurzaam en praktisch in gebruik. Het geheel geeft door de harmonieuze contrasten een enorme dynamiek aan het bedrijf en laat zien dat je met 45 jaar historie de tijd nog ver vooruit kan zijn.

Meer weten, meer zien?
Bel met Marco Prins voor meer informatie op 06 25003679 of breng een pesoonlijk bezoek aan onze locatie.