Wij gebruiken cookies op onze website.

Branches

Zorg

Met zorg, voor de zorg. Met passie voor ons ambacht zetten wij ons op dagelijkse basis in voor bijzondere opdrachten, zo ook in de zorg. Van praktijken tot woonvoorzieningen, ons team adviseert u graag over de meest passende invulling voor uw doelgroep.

Bekijk onze projecten
Afbeelding met oudere ten behoeve van de branche 'zorg'

Detailhandel

Winkelen in stijl! Wanneer dat gevoel aan klanten wilt meegeven, dan is Lippe Project graag van dienst. Samen brengen we in beeld welke producten nodig zijn om een optimale beleving voor uw klanten te creëren en bij te dragen aan het werkplezier van u en uw team.

Bekijk onze projecten
Afbeelding van een winkel, ten behoeve van de sector detailhandel

Kantoren

Er zijn veel factoren van belang bij het inrichten en stofferen van uw kantoor. Hierbij spelen bijvoorbeeld de functie en bezetting van de ruimtes een belangrijke rol. Wanneer dit duidelijk in kaart is gebracht kunnen we een passende invulling voor een optimale werkomgeving adviseren.

Bekijk onze projecten
Foto van een vergaderruimte

Horeca

Makkelijk te reinigen vloeren, brandvertragende raambekleding en een prettige akoestiek, maar wel met producten die passen bij uw horeca concept. Benieuwd wat wij voor opdrachtgevers in de horecabranche hebben mogen betekenen?

Bekijk onze projecten
Cafetaria en lunchroom de Koedijk in Meppel: Foto van de pvc vloer uit de Moduleo Moods collectie

Onderwijs en sport

Ongestoord, met zoveel mogelijk focus kunnen leren en studeren in een inspirerende omgeving. Daaraan dragen wij graag bij. Ons assortiment bestaat uit diverse geluiddempende vloeren, maar ook raamkleding waarmee we zorgen dat de akoestiek in de leeromgeving zo optimaal mogelijk is. 

Bekijk onze projecten
Afbeelding van een balustrade in een bibliotheek