Wij gebruiken cookies op onze website.

Het Witte Huis, Olterterp

Het witte huis, Olterterp

Het Witte Huis in Olterterp heeft een indrukwekkende interieurmetamorfose ondergaan waar Lippe Project met trots aan heeft bijgedragen. Na jarenlang intensief gebruik was het interieur aan vernieuwing toe. Het tapijt en verouderde meubels hebben plaats gemaakt voor de stijlvolle uitstraling van zwarte PVC-tegels met marmerlook van Tarkett. Daarnaast zijn de oude meubelstukken vervangen door luxe, eigentijdse meubels, waardoor het restaurant een geheel nieuwe look heeft gekregen. De Marble Black PVC-tegels van Tarkett zijn niet alleen visueel verbluffend maar bieden ook diverse voordelen. Naast hun esthetische waarde hebben de tegels een akoestisch effect en zijn ze eenvoudig te reinigen. Zelfs het vervangen van een tegel is geen enkel probleem; dankzij de ‘loose lay’ eigenschap is elke tegel eenvoudig te vervangen.

Gerben Bergstra, eigenaar Hotel Het Witte Huis

"We zijn erg blij met het resultaat; de vloer geeft een ruimtelijke uitstraling. Het is een sterke, slijtvaste en geluiddempende vloer. Bij Lippe Project wordt er oplossingsgericht meegedacht en op een duidelijke manier gecommuniceerd, dat heb ik op een erg prettige manier ervaren. Al met al is het een fijn bedrijf met vakspecialisten." 

Voor foto het witte huis
Tarkett black marble
versleten tapijt
Tarkett black marble ID inspirations
Voor foto het witte huis
Metamorfose Het witte huis x Lippe Project
Voor foto het witte huis
Tarkett black marble ID inspirations
marmeren pvc tegels loose lay tarkett
Metamorfose het Witte huis, Olterterp

Ben je geïnspireerd door ons werk bij Het Witte Huis en wil je samenwerken aan een vergelijkbaar project? Neem gerust contact met ons op. Bij Lippe Project streven we ernaar om jouw visie werkelijkheid te maken, met stijl, duurzaamheid en vakmanschap als onze kernwaarden.

Meer weten, meer zien?
Bel met Marco Prins voor meer informatie op 06 25003679 of breng een pesoonlijk bezoek aan onze locatie.