Wij gebruiken cookies op onze website.

Sportschool Plaza Sportiva, Groningen

Plaza Sportiva

Onze recente samenwerking met Plaza Sportiva is een uitstekend voorbeeld van hoe we onze expertise hebben toegepast om een dynamische en gebruiksvriendelijke sportschool te realiseren. De hoogwaardige pvc vloer van Tarkett, met het innovatieve Loose Lay systeem, combineert duurzaamheid, esthetiek en functionaliteit op een unieke manier, waardoor ze perfect zijn voor intensief gebruikte sportruimtes.

In de fitnessruimte hebben we strategisch gekozen voor Tarkett pvc tegels met een betonlook, die dienen als looppaden. Dit niet alleen om een visueel interessant element toe te voegen, maar ook om de structuur en functionaliteit van de ruimte te verbeteren. De rest van de gym is voorzien van een houtlook pvc vloer, die niet alleen een warme sfeer creëert, maar ook een geluiddempende functie heeft. Dit zorgt ervoor dat geluidsoverlast van gewichten en fitnessapparatuur tot een minimum wordt beperkt, waardoor een rustige en comfortabele trainingsomgeving ontstaat voor alle sporters.

 

Tarkett loose lay pvc
Plaza Sportiva
Sportiva Plaza
Sportschool vloer
tarkett pvc tegel loose lay betonlook
Tarkett pvc loose lay

Bij Lippe Project streven we ernaar om niet alleen vloeroplossingen te leveren, maar om volledig aan de behoeften en wensen van onze klanten te voldoen. Of het nu gaat om het verbeteren van de prestaties, het verhogen van het comfort of het toevoegen van een esthetisch element aan de ruimte, wij staan klaar om samen een op maat gemaakte oplossing te vinden die perfect past bij jouw sportschool.