Wij gebruiken cookies op onze website.

CSG Liudger school, Burgum

CSG Liugder

Een echte vloervernieuwing voor CSG Liudger, Burgum 

De vloeren van een middelbare school krijgen door de jaren heen behoorlijk veel te verduren… Het was hoog tijd voor wat nieuws! 

Vloeren leggen op scholen is een vak apart. Op elke vloer die we leggen wordt geleefd, maar op de meeste lopen geen honderden kinderen per dag! Los van het feit dat de vloeren er gewoon mooi uit moeten zien, moeten ze ook behoorlijk stevig zijn, en goed tegen een stootje kunnen! Voor dit project is gekozen voor heterogene en homogene pvc van Tarkett en tapijttegels Desso Airmaster voor een schonere binnenlucht en akoestiek. Daar hebben we tijdens de schoolvakantie voor gezorgd. Nu ligt deze locatie van het Liudger vol met prachtige toekomstbestendige vloeren! Deze renovatie was onderdeel van een groter geheel waarbij ook de plafonds, verlichting en het schilderwerk werd aangepakt. Interieurarchitect Dick de Jong zorgde voor een passend vloerenplan waarbij we samen naar de juiste materialen hebben gekeken welke toe te passen per ruimte. 

“Het grootste voordeel is dat Lippe meedenkt in oplossingen, goed communiceert als het gaat om planningen en snel kan schakelen als er op korte termijn iets aangepast moet worden.” - Broer van der Wal / Hoofd Facilitaire Dienst, CSG Liudger 

 

CSG Liudger Burgum op een rijtje 

  • Interieurarchitect Dick de Jong heeft gezorgd voor een passend vloerenplan 
  • We hebben nieuwe vloeren gelegd in ruimtes door het hele gebouw 
CSG Liudger Burgum
Tarkett
csg liudger
projectstoffering onderwijs
tarkett pvc
CSG Liudger Burgum
Projectstoffering onderwijs
CSG liudger burgum
pvc van tarkett
tarkett tapijttegels
Meer weten, meer zien?
Bel met Marco Prins voor meer informatie op 06 25003679 of breng een pesoonlijk bezoek aan onze locatie.