Wij gebruiken cookies op onze website.

Business Center Noord BV

Business center noord bv

Nieuw kantoor, nieuwe inrichting met de focus op duurzaamheid

Voor de nieuwe locatie van het kantoor van Business Center Noord BV werd ingezet op een modulaire inrichting, maar ook op duurzaamheid, circulariteit en een optimale akoestiek.

In de uitvoering werd gekeken naar de looproutes en de functies van de specifieke ruimtes. Bij de ingang is een effectieve schoonloopzone gecreëerd waardoor de vervuiling zoveel mogelijk op één plek blijft, en in de rest van het gebouw wordt geminimaliseerd.

Maximale akoestische waarde

In het kantoor is een open ruimte waar collega’s bij elkaar zitten te werken en waar veel wordt gebeld. Hier is maximaal ingezet op de akoestiek met tapijttegels. Deze vangen het geluid beter op en dragen bij aan een warme sfeer. Bovendien is er gekozen voor tapijttegels met een structuur waar je weinig op ziet.

Bij de verbindingswegen in het pand en in de kantine is gekozen voor loose lay pvc, dit is een harde vloer maar door de loose lay uitvoering heeft de vloer een uitstekende akoestische waarde. Vanwege de functie van de looppaden en kantine is er gekozen voor een vloer die gemakkelijk en hygiënisch is schoon te maken.

Circulariteit en duurzaamheid

Met het oog op circulariteit en duurzaamheid is gekozen voor tapijttegels die tot 95% kunnen worden hergebruikt voor een nieuwe vloer. Ook het pvc kan in zijn geheel terug naar de leverancier om vervolgens te recyclen.

Business center noord bv
Business center noord bv
Business center noord bv
Business center noord bv