Wij gebruiken cookies op onze website.

Abe Lenstra stadion, Heerenveen

Abe Lenstra stadion

SC Heerenveen, Tarkett, Brandmeester en Lippe Project hebben onlangs een groot project afgerond in het Abe Lenstra Stadion in Heerenveen. In het stadion zijn verschillende soorten vloeren en wandbekleding van Tarkett geplaatst.

De samenwerking tussen de vier partijen was een belangrijke factor voor het succes van het project. SC Heerenveen had de wens om de spelerstunnel, kleedkamers, gym en spelershome van het stadion te moderniseren. Tarkett leverde de vloeren en wandbekleding, Brandmeester deed het projectmanagement en Lippe Project was verantwoordelijk voor de uitvoering van het project.

De kleedkamers van het Abe Lenstra Stadion hebben een complete metamorfose ondergaan. Niet alleen de uitstraling is veranderd, maar ook aan elk detail is gedacht. De wanden zijn voorzien van Tarkett Aquarelle PVC wandbekleding. Deze wandbekleding is waterdicht en stootvast, waardoor deze perfect geschikt is voor gebruik in natte ruimtes.

De vloeren zijn voorzien van Tarkett Graniet Safe T homogene pvc vloer. Deze vloer is zeer slijtvast en onderhoudsvriendelijk, waardoor hij bestand is tegen het zware gebruik dat in kleedkamers plaatsvindt. De vloer is ook antislip, wat belangrijk is voor de veiligheid van de spelers. Het SC Heerenveen logo in de Tarkett Graniet Safe T homogene pvc vloer is een mooi voorbeeld van hoe design en functionaliteit samen kunnen komen. 

Het spelershome van het Abe Lenstra Stadion is een belangrijke ruimte voor de spelers van SC Heerenveen. Het is de plek waar de spelers zich kunnen ontspannen voor en na een wedstrijd. De vloer van het spelershome is voorzien van Tarkett PVC ID inspirations, Desso Jeans en Desso Airmaster tapijttegels. Deze tapijttegels zijn comfortabel en hygiënisch, en zorgen voor een aangename sfeer in de ruimte. De tapijttegels zijn gemaakt van gerecyclede materialen, zoals visnetten en nylon garen. Dit maakt de tapijttegels circulair. Het PVC in houtlook en tapijttegels in jeans look, geven de ruimte een stoere en moderne uitstraling.

Lippe Project is ervan overtuigd dat de nieuwe vloeren en wandbekleding in het Abe Lenstra Stadion een positieve bijdrage zullen leveren aan de spelersprestaties. De vloeren en wandbekleding zijn van hoge kwaliteit en bieden een comfortabele en veilige omgeving voor de spelers.

 

Abe Lenstra stadion
Abe Lenstra stadion
Tarkett pvc id inspirations
pvc vloer
Desso tapijttegel jeans
tarkett graniet safe t homogene pvc vloer
tarkett graniet safe t homogene pvc vloer
SC Heerenveen
vinyl vloer
Vinyl op de muur
SC Heerenveen
Vinyl
vinyl vloer