Over ons

Over ons

Hartelijk welkom op de website van Lippe Project.

Wij maken onderdeel uit van het familiebedrijf Lippe Wonen. U vast wel bekend. Als familiebedrijf hebben wij een herkenbaar DNA en deze hebben wij voor onszelf vertaald naar een drietal waarden. U kunt deze zien als beloften waar u ons aan mag houden. Dit geldt uiteraard voor zowel Lippe Project als voor Lippe Wonen:

Alles is Familie
Wij zijn de mensen van Lippe; Het kloppende hart van een (h)echt familiebedrijf.
We weten van elkaar wat we kunnen en nodig hebben. We kunnen op elkaar bouwen, helpen elkaar wanneer nodig en gaan voor elkaar door het vuur. Zo zorgen we stuk voor stuk het allerbeste voor iedereen.

Meesterlijk Ambacht
Wij zijn de vakmensen van Lippe; Meesters in projectstoffering, die weten wat ze doen en waar ze het over hebben. We lopen voorop bij de laatste ontwikkelingen en technieken. Inspireren, adviseren, inmeten, plannen en monteren zijn de ambachten waarin we samen uitblinken.

Inspirerend Anders
Het ‘huis’ van onze relaties is ons ‘huis’. En dat zie je in alles wat we doen –en laten. Soms wat anders dan je dacht, maar altijd precies wat je eigenlijk bedoelde, met meer kwaliteit en service dan waar je ooit om had gevraagd. Bij Lippe Project krijg je wat extra dan waarvoor je hebt getekend op het moment dat je het verwacht.

Interesse!
Leuk dat u in ons werk geïnteresseerd bent, en… nóg leuker; dat wij onze cases op deze website aan u mogen laten zien!  Lippe Project is al twee decennia gespecialiseerd in projectstoffering. Op dat gebied zijn wij experts. Wij werken rechtstreeks voor opdrachtgevers of in opdracht van architecten en interieurontwerpers die ons voor deze specifieke kennis inhuren.

Misschien is deze online presentatie aanleiding om elkaar echt te leren kennen. Wij maken dan graag een afspraak. Zet u de volgende stap?

Ons team
Wij vormen een compact kernteam. Maar met z’n zevenen zijn we tot grote prestaties in staat. Afhankelijk van de opdracht sturen wij tientallen tot honderden vakmensen aan. Dat doen we al meer dan 20 jaar en iedere dag nog steeds met groot plezier.

Met een gedreven team delen we de belangrijkste disciplines en vormen op die manier een goed geoliede machine, bestand tegen werkdruk en in uitdagingen niet gek te krijgen. Maar genoeg over ons. Laten we het over u hebben. Laat u verrassen door onze ideeën en aanpak. Bel 0512-549721.