Over ons

Welkom bij Lippe Project! Wij geloven in:

  • De kracht van écht persoonlijk advies en een persoonlijke benadering
  • De kracht van samenwerken met leveranciers en (keten)partners!
  • De toegevoegde waarde van onze (praktijk)kennis én ervaring in projectinrichting
  • Het ongeëvenaarde vakmanschap van onze stoffeerders
  • Onze gedreven medewerkers van de binnendienst en planning, die onmisbaar zijn voor de succesvolle afronding van iéder project

Wij werken rechtstreeks voor opdrachtgevers of in opdracht van architecten en interieurontwerpers die ons voor onze specialistische kennis inhuren. In onze ruime showroom adviseren wij u graag over úw project. Onze grote collectie aan vloer- en raamdecoratie vormt daarbij de inspiratie om te komen tot een passende invulling van uw wensen. Voor onze partners stellen wij onze showroom graag ter beschikking om in gesprek te gaan met klanten.

Mensenwerk!
Met z’n zevenen zijn wij Lippe Project. Een compact team wat tot grote prestaties in staat is. Met dit gedreven team delen we de belangrijkste disciplines en vormen op die manier een goed geoliede machine, bestand tegen werkdruk en in uitdagingen niet gek te krijgen.Afhankelijk van de opdracht sturen wij tientallen tot honderden vakmensen aan. Dat doen we al meer dan 20 jaar en iedere dag nog steeds met groot plezier. Mogen wij u verrassen onze creatieve ideeën en nuchtere aanpak? We horen graag van u!

Lippe Project 

De Hemmen 32  / 9206 AG Drachten

project@lippeproject.nl

0512-549721

Door waarden gedreven!

Als familiebedrijf hebben wij bij Lippe Project een herkenbaar DNA , welke wij vertaald hebben naar een drietal waarden waaraan u ons ten alle tijden aan kunt herkennen:

Alles is Familie
Wij zijn de mensen van Lippe; Het kloppende hart van een (h)echt familiebedrijf. We weten van elkaar wat we kunnen en nodig hebben. We kunnen op elkaar bouwen, helpen elkaar wanneer nodig en gaan voor elkaar door het vuur. Zo zorgen we stuk voor stuk het allerbeste voor iedereen.

Meesterlijk Ambacht
Wij zijn de vakmensen van Lippe; Meesters in projectstoffering, die weten wat ze doen en waar ze het over hebben. We lopen voorop bij de laatste ontwikkelingen en technieken. Inspireren, adviseren, inmeten, plannen en monteren zijn de ambachten waarin we samen uitblinken.

Inspirerend Anders
Het ‘huis’ van onze relaties is ons ‘huis’. En dat zie je in alles wat we doen –en laten. Soms wat anders dan je dacht, maar altijd precies wat je eigenlijk bedoelde, met meer kwaliteit en service dan waar je ooit om had gevraagd. Bij Lippe Project krijg je wat extra dan waarvoor je hebt getekend op het moment dat je het verwacht.