Woonborg Vries kiest voor duurzame kwaliteit

Woonborg, een woningcorporatie in Vries, biedt betaalbare, goede en passende woningen aan binnen het gebied Aa en Hunze, Groningen (Haren), Noordenveld en Tynaarlo. De woningen van Woonborg zijn bedoeld voor mensen met een lager inkomen. Woonborg investeert volop in energiezuinige en energieneutrale sociale huurwoningen met als doel om woonlasten voor de bewoners zo laag mogelijk te houden. Daarnaast is duurzaamheid speerpunt van de organisatie. Dat aspect speelde ook een centrale rol bij de herinrichting van het eigen kantoorpand. Die was na 15 jaar aan vervanging toe. Onder leiding van Health2Work werd gekozen voor een tijdloze, duurzame inrichting die opnieuw jarenlang mee kan. Ook werd aandacht besteed aan gezond werken. Voor de vloeren deed Woonborg beroep op de expertise van Lippe Project.

Woonborg kiest voor duurzaamheid, Lippe Project denkt daarin mee

Het opnieuw ingerichte kantoorpand van Woonborg in Vries is na de renovatie weer bij de tijd. Het past bij de duurzaamheidsdoelen van de organisatie en bij inzichten over gezond werken. De werkplekken zijn opnieuw ingericht met aandacht voor ergonomische aspecten en erop gericht om medewerkers te stimuleren om in beweging te blijven. Ook aan de luchtkwaliteit is aandacht besteed en daarbij speelt de vloerbedekking een belangrijke rol. Voor de gangen en de kantine werd gekozen voor een biobased harde vloerbedekking van Vorwerk Raw Diamonds in ReCover Green. De toiletruimtes zijn voorzien van Forbo Sphera Energetic pvc en in de kantoren werden met twee keuren Desso Airmaster cradle 2 cradle tapijttegels gelegd. Deze tapijttegels zijn stofvrij.

Meer weten, meer zien?

Bel met Lippe Project voor meer informatie of een persoonlijk bezoek aan de locatie 0512-549721 en vraag naar Marco Prins