Tarkett iD Revolution, pvc loze vloeren.

Ligt de Tarkett PVC loze vloer ook al onder uw voeten?

Tarkett introduceert iD Revolution, de eerste Cradle to Cradle Gold gecertificeerde modulaire vloer. Inderdaad geen evolutie maar een REVOLUTIE op vloerengebied, want PVC hoort daarbij tot het verleden!

Tarkett maakt voor de productie van de iD Revolution collectie gebruik van 83% gerecyclede en bio-based materialen. De ontstane nieuwe vloer is klaar voor een groene, duurzame en verantwoorde toekomst. Tarkett beantwoord met deze vloer dan ook volledig aan de hartenwens van haar klanten.

Ook bij Lippe Project neemt de vraag naar duurzame producten met de dag toe. Tarkett iD Revolution past dan ook perfect in Lippe’s vloerenportfolio voor de toekomst.

Een circulaire vloer die tegen een stootje kan

Naast de circulaire eigenschappen is het goed te constateren dat de vloer op alle andere eigenschappen beslist niet voor andere top-vloeren onderdoet. Hier en daar steekt de vloer daar zelfs bovenuit. De in 12 hout- en steendesign verkrijgbare vinyltegels en planken zijn zeer geschikt voor alle ruimtes waar intensief gewerkt en geleefd wordt. De vloeren zijn optimaal bestand tegen slijtage, krassen en vlekken. Dat vind je terug in de garantievoorwaarden. Knap ook dat Tarkett de prijs van de iD Revolution vloer bereikbaar voor iedereen heeft weten te houden. Lippe Project beveelt Tarkett dan ook van harte aan.

Lippe Project laat relaties graag kennismaken met nieuwe ontwikkelingen op gebied van projectstoffering. Als grote partij binnen dit specialistische segment voelt Lippe Project dit als een van haar kerntaken. Wilt u alles weten over Tarkett iD Revolution of andere circulaire vloeren? Nodig ons dan eens uit voor een kop koffie en een vrijblijvend gesprek.