Gerbrand Takens, directeur Takens Bedrijfsvloeren:

De ene vloer is de andere niet. Wij leveren ‘de andere’ vloer!”

Vloeren moeten gewoon hun werk doen en zeker niet later tot last zijn.

“Bij Takens stellen we hoge eisen aan bedrijfsvloeren. Vloeren die direct bijdragen aan een betere werkomgeving en nu en op termijn het milieu niet in de weg staan. Wij leggen dus niet zomaar iets op de grond. Wij adviseren vloeren waar je je nu en later niet voor hoeft te schamen”. Aan het woord is Gerbrand Takens, directeur van het gelijknamige bedrijf te Pesse waar al jaren unieke vloeistofdichte bedrijfsvloeren worden gemaakt, geleverd en in het bedrijfsleven en bij particulieren geplaatst.

Een echte Takens vloer bestaat uit unieke pvc-vloertegels die de drie belangrijkste eigenschappen in zich dragen; ze zijn 100% vloeistofdicht, volledig antislip en ook nog eens uiterst duurzaam (want gerecycled!). Eigenschappen waar het huidige en toekomstige bedrijfsleven met belangstelling naar uitkijkt. Bovendien zijn deze ‘milieu-groene’ vloeren in 6 kleurversies verkrijgbaar dus niet alleen voor industriële toepassingen interessant. Gerbrand Takens, zelf ooit in de horeca begonnen, kent als geen ander het voordeel van een vloeistofdichte, antislip en hygiënische vloer. “Daarom zijn we 10 jaar geleden ook in de horeca met onze vloeren gestart. Al gauw sloeg dat enorm aan. Dus volgden ook andere branches, zoals sauna’s, scholen, werkplaatsen en garages”. Inmiddels zit het merk bij de betere projectinrichters tussen de oren en in het assortiment. Zoals bij Lippe Project bijvoorbeeld.

Op een Takens vloer kun je geen potje breken…

Ook Lippe Project is erg enthousiast over het product van Takens. Menig horecabedrijf mochten zij al van een Takens vloeistofdichte vloer voorzien. Maar ook andere branches, zoals scholen hebben de Takens vloer ontdekt en tonen in toenemende mate belangstelling. Een Takens vloer bestaat uit stevige massieve tegels van 45 x 45 cm. Het materiaal zelf is een centimeter dik en uit volledig gerecycled pvc samengeperst. De vloeistofdichte tegel is bestand tegen olie, loog, zuren en andere chemische stoffen. Deze tegels worden met een watervaste twee-componenten lijm op de ondervloer aangebracht. Door thermisch en chemisch lassen ontstaat een vloer die 100% bestand is tegen vloeistoffen en tegen een stevig stootje kan. Ook de lasveters zijn in verschillende kleuren leverbaar waardoor de vloer compleet aangepast kan worden aan ieder interieur.

Een Takens vloer kent een hoge geluidsreductie en voelt warm aan. Alle eigenschappen opgeteld is het logisch dat Takens vloeren na de introductie in Nederland (nu alweer 10 jaar geleden) ook vaste grond onder de vloeren hebben in België, Spanje en Duitsland. Voor een kennismaking met de Takens vloer hoeft u echter niet naar het buitenland. Zelfs niet naar Pesse. U kunt gewoon op uw eigen bedrijf blijven, de adviseurs van Lippe Project komen gewoon naar u! Meer weten, meer zien? Bel of mail met Lippe Project voor meer informatie.

Een echte Takens vloer bestaat uit unieke Pvc-vloertegels die de drie belangrijkste eigenschappen in zich dragen; ze zijn 100% vloeistofdicht, volledig antislip en ook nog eens uiterst duurzaam (want gerecycled!).