Buitenscreens, een verschil van dag en nacht!

Wordt u de regisseur van het licht in uw bedrijf?

De vraag naar buitenscreens wordt met het jaar groter. Maar ook als er geen directe vraag is, doet Lippe Project de voordelen van buitenscreens graag voor u uit de doeken. Buitenscreens zijn zowel ’s zomers als ‘s winters een aanwinst voor elk kantoor of bedrijf. Zomers kan invallend zonlicht tot wel 90% geweerd worden en dragen buitenscreens bij aan een aangenaam koel binnenklimaat. ’s Winters daarentegen weren buitenscreens de kou van buitenaf. Daardoor bespaart u meetbaar op stookkosten en voorziet u de kantoor- en/of bedrijfsruimtes van een huiselijke warmte. Zomer of winter; in alle jaargetijden houden uw collega’s contact met de buitenwereld, want screens sluiten de wereld om hen heen niet af. Mensen werken veel beter en plezieriger als het binnenklimaat op peil is. Buitenzonwering – zoals screens – dragen daar zeker aan bij.

Buitenscreens zijn ook heer en meester in het dempen van storende, afleidende buitengeluiden. Straat- of omgevingsgeluiden blijven, net als warmte en kou voor een groot deel lekker buitenshuis. Naast het filteren van licht en het dempen van geluid zullen uw collega’s ook beter met hun beeldschermen overweg kunnen. Hinderlijke schittering kan worden voorkomen, daardoor worden de gebruikers van een beeldscherm minder snel moe en stijgt de productiviteit. Lippe Project is leverancier en installateur van de meeste merken en alle vormen van buitenzonwering, screens in het bijzonder. Ze zijn er in heel veel vormen, kleuren en maten en in tientallen soorten materialen. Om een miskoop te voorkomen biedt Lippe Project u vrijblijvend het juiste buitenscreen-advies aan. Juist omdat iedere kantoor- en/of bedrijfsruimte anders is gesitueerd. Laat Lippe Project eens voorrekenen wat bij u past.

Meer weten over buitenscreens?

Stormvast? Compleet automatisch of handmatig te bedienen? Zwart-wit of alle kleuren van de regenboog? Zo breed al een compleet pand of zo smal als een enkel raam? Wat voor de een geldt, geldt niet voor de ander. Lippe Project levert ook hier advies-maatwerk. Neem gerust contact met ons op en laat u alles, maar dan ook alles over buitenscreens vertellen.
Bel vandaag rechtstreeks met een van onze specialisten:

Lippe Project: 0512-549721