Projectstoffering

Wat kan Lippe Project voor u betekenen?

Projectstoffering vraagt om zeer specifieke kennis, aandacht en begeleiding. ‘Dat doe je er niet even bij’. Sterker, daar weten de meeste interieurarchitecten of -ontwerpers maar bitter weinig van af. Door samen te werken met Lippe Project wordt dit gat in de markt dan ook collegiaal, vakbekwaam én kwalitatief gedicht.

Daarnaast weten opdrachtgevers ons ook steeds vaker direct te vinden. In dat geval nemen wij graag de complete regie voor u uit handen. U heeft er geen werkelijk geen omkijken meer naar!

Uw vloeren en ramen zijn het meest sfeerbepalend

De vloeren, muren en ramen van uw projectruimte vormen samen de allergrootste oppervlakte. Zij zijn daardoor in grote mate sfeer- en beeldbepalend. Onze projectstoffeerders denken voor u vanuit dit perspectief. Door de grootste oppervlaktes een dominante positie in de design-, kleur- en materiaalkeuze van een project te geven, ontstaat er een stevig fundament voor de verdere inrichting.

De projectstoffering zorgt dan voor een verbindend element, waardoor de overige onderdelen, zoals tafels, stoelen, banken, verlichting etc. in harmonie hun specifieke aandacht kunnen krijgen. Wij denken dus graag vanaf het begin met u mee.

Kies ook voor het advies van de vakman

Door voor Lippe Project te kiezen, kiest u voor het advies van de vakman. Wij doen niet anders dan projectstoffering. Daarbij beperken wij ons niet tot vloeren en trappen, ook raamdecoratie en binnen- en buitenzonwering spelen daarbij een belangrijke rol. Dat dit een specialisme betreft behoeft feitelijk geen betoog. Er zijn duizenden verschillende materialen, met allen hun specifieke kenmerken en eigenschappen, en er komen er iedere dag heel veel bij. Om dat aanbod te kunnen overzien moet je je dagelijks in deze materie verdiepen. Dat hebben wij dus al voor u gedaan.

Investeer in een optimale werkomgeving

Het creëren van een optimale werkomgeving, waar prettig en ontspannen maar ook productief gewerkt kan worden, is telkens het uitgangspunt. Mensen moeten met plezier dagelijks naar hun werk gaan en weer fit en energiek thuiskomen. Lippe Project levert een compleet turnkey product van eerste ruwe schets tot de oplevering in de praktijk. Alle werkfasen vinden plaats vanuit de eigen organisatie. De regie ligt telkens bij één persoon, de uitvoering – zo nodig – bij tientallen vaste en kwalitatieve medewerkers. Dit bedrijfsmodel in combinatie met de beste merken en materialen garandeert een optimaal resultaat in de samenwerking.

Bekijk hier onze projecten