Projectstoffering is gebaat bij vakkundig onderhoud

Lippe Project is uw specialist op gebied van projectstoffering maar ook op gebied  van onderhoud!

Als sinds onze oprichting (Lippe Wonen, nu alweer zo’n 45 jaar geleden) houden wij ons vakkundig bezig met alles op gebied van vloerbedekking, gordijnen en zonwering. Niet alleen bij de particulier, maar ook bij honderden bedrijven, musea, scholen en instellingen in Nederland. Daarom hebben wij Lippe Project als de specialist op dit gebied een eigen naam gegeven. Wij geven u graag een gedegen advies en leveren op basis van onze kennis met groot genoegen nieuwe toekomst-bestendige materialen. Maar daarmee is ons werk niet gedaan. After sales is minstens zo belangrijk. Goed onderhoud van het geleverde materiaal hoort bij Lippe Wonen en Lippe Project tot de standaardmogelijkheden. Een juiste verzorging van alle soorten vloeren en raambekleding is namelijk een eerste verdienste voor de opdrachtgever. Want goed onderhoud is het behoud van uw bezit. Daardoor gaat projectstoffering in uw onderneming jaren langer mee. Tel uit uw winst!

Niet alleen uw bedrijf, maar ook het milieu vaart wel bij deze instelling. Want wat door goed onderhoud nog niet vervangen hoeft te worden, hoeft niet te worden vernietigd. Lippe Project beschikt over de juiste professionele reinigings- en onderhoudsmiddelen voor iedere soort vloer en voor alle soorten gordijnen en merken zonwering. Daardoor lijken ze weer als nieuw en gaan ze veel langer mee. Modder niet zelf aan met de verkeerde middeltjes. Doe – of laat doen – wat noodzakelijk is. Door regelmatig te stofzuigen wordt zand en vuil uit de zachte vloeren grotendeels verwijderd. En door harde vloeren met regelmaat een dweilbeurt te geven, haalt u het ergste vuil van de vloer. Maar echt schoon is de vloer na verloop van tijd niet meer. Haal daarom de vakmensen van Lippe Project over de vloer. In no-time zijn ze klaar en zitten u en uw collega’s er weer fris bij.

Vraag nu een op uw bedrijf geschreven schoonmaak-protocol aan bij Lippe Project. Dan kunt u zelf zien wat ervoor komt kijken om de projectstoffering langer bij de tijd te houden. En als u dan toch aan vernieuwing toe bent, bent u gelijk aan het juiste adres!

Bel vandaag nog voor een afspraak 0512-549721 of mail project@lippeproject.nl