Post Plaza Hotel Grand Café blijft vernieuwen en Lippe Project draagt daar vakkundig aan bij.

Ook de vloeren zijn om te smullen…

Post Plaza Hotel Grand café mag onderhand een superieure hotspot in Leeuwarden genoemd worden. Het voormalige hoofdpostkantoor biedt volop ruimte om heerlijk te eten, gezellig te drinken, effectief te vergaderen, vrolijk te feesten en natuurlijk rustig te overnachten om uitgeslapen van het ontbijt te genieten. Lippe Project is al jaren de partij waar Post Plaza het vertrouwen voor de projectstoffering heeft ondergebracht. De enorme transformatie van hoofdpostkantoor tot wat het nu is en straks moet zijn gaat in verschillende fasen. De tweede fase is net afgerond. Het betreft de entreezone, het oude restaurantdeel en de historische vergaderzaal. Daarbij is ook de doorgang naar de keuken aangepakt. Met iedere aanpassing bewijst Post Plaza dat zij tot de absolute top behoort. Met de Culturele Hoofdstad 2018 voor de deur is Post Plaza daarbij een ideale uitvalsbasis om Leeuwarden en de rest van Friesland in stijl te verkennen. Na een volle dag vol culturele indrukken is het weer fijn ‘thuis’ te komen in de gezellige ambiance van het Hotel.

In Post Plaza Hotel Grand café komt het klassieke vakmanschap van Lippe Project volledig tot z’n recht. Post Plaza is 24 uur per dag actief en trekt gasten en bezoekers van heinde en verre. Tijd om de gezellige drukte stil te leggen is er eenvoudig niet. Toch moest Lippe Project de tweede fase van de metamorfose zo geruisloos mogelijk uitvoeren. Na eerdere werkzaamheden was nu ook de entreezone, het oude restaurantdeel en de indrukwekkende vergaderzaal aan de beurt. In deze vergaderzaal is de bestaande authentieke parketvloer gerestaureerd en opnieuw in glanzende en beschermende laklagen gezet. Het fraaie restaurant prijkt nu met een klassiek eiken, dubbel gerookte vloer. Hier werd voor een fraai visgraatmotief met band van Lieverdink gekozen. In het hart van de ruimte steelt een bedrukt kleed van EGE-highline – naar een ontwerp van Star Design – de harten. Vervolgens zijn in de gang en bij de liften forse (61×61 cm) tapijttegels van Shaw Dye lab gelegd. Om praktische reden is de doorgang naar de keuken voorzien van een antislip Forbo Sure Step vloer in de kleur Black Concrete voorzien. Post Plaza mag gezien worden. Wat let je?

Project: Post Plaza
Locatie: Tweebaksmarkt 25-27, Leeuwarden
Project regie: Lippe Project
Meer informatie: via Lippe Project