Jolanda Duijnker, eigenaar en interieurontwerpster Mooj Studio

“Met een frisse blik naar projecten kijken. Daar ben ik goed in!”
Iedere opdracht zie ik als een nieuwe uitdaging om de verwachtingen te overtreffen

Mooj Studio; de naam zegt het al, wil de leefomgeving waarin mensen wonen en werken mooier maken. Te beginnen bij het huis en/of kantoor. Dat mooier maken kan volgens Mooj op allerlei manieren. Soms door uitbundig te zijn, soms juist door rust en minimalisme toe te passen. Maar altijd door de juiste balans in een mix van natuurlijke materialen te vinden, waardoor contrast ontstaat. Door op die manier maatwerkplekken te creëren waar mensen zich thuis én op hun gemak voelen, creëer je iets passends, iets moois. Daar word je gelukkiger van.

Jolanda bekijkt de opdrachten vanuit een fris en onbevangen perspectief, niet beperkt tot bepaalde materialen, meubels, kleuren. Die vrije blik maakt haar werk uniek; de reden waarom een groeiend aantal opdrachtgevers haar weten te vinden. Na een gedegen intakegesprek trekt Jolanda zich terug om de wensen van de opdrachtgever in concrete vorm te verpakken. Deze schetsen worden compleet in een fraai boekwerk gepresenteerd. De keuzes zijn al zo veel mogelijk door Jolanda gemaakt. De opdrachtgever wordt daardoor verrast met een afgerond advies. In de meeste gevallen wordt dat advies volledig overgenomen. Soms wordt er wat aangepast. Met het goedgekeurde ontwerp stapt Jolanda naar enkele geselecteerde uitvoerende partijen. Met sommigen bestaat al een hechte band. Zij weten wat Jolanda wil. Lippe Project is zo’n partij.

De mix tussen fris en jeugdig enthousiasme en de kennis en kunde van 45 jaar gedegen vakmanschap

Mooj Studio en Lippe Project hebben elkaar letterlijk op de werkvloer gevonden, samen vormen zij al tijden een hecht creatief team. De ideeën van Mooj worden op gebied van projectstoffering door Lippe Project getoetst op gebruik in de praktijk. Als geen ander weet Lippe Project daarbij in de uitvoering te adviseren. Jolanda: “Het was zeker in het begin wel even zoeken welke partners in mijn netwerk en vooral bij mijn ideeën passen. Toch kom je daar vrij snel achter. Vooral door goed te kijken en te luisteren naar deze ervaren en door de wol geverfde collega’s.”

Mooj Studio belooft de opdrachtgever om met meer dan 100% betrokkenheid de complete regie over het project van A tot Z te zullen bewaken. Tot in de kleinste details…. Dat begint met de architectuur, de indelingen, de processen rond de bouw of verbouw. Gevolgd door de inrichting, wat komt waar… Net zo lang tot het maatwerk project wordt opgeleverd en de gebruiker – bij wijze van spreken – alleen nog maar een bloemenvaas op tafel hoeft te zetten. Daarmee bepalen ze de personal touch. Het gaat goed met Mooj Studio en ook Lippe Project is blij met de samenwerking. Het is niet verkeerd om vanuit een jeugdig enthousiasme naar opdrachten te kijken. Op die manier stimuleer je elkaar en breng je het eindresultaat naar nieuwe verrassende hoogten.