De Feanstore van SC Heerenveen

De Feanstore van de FC heeft weer een paar punten extra gescoord!

In de Feanstore van SC Heerenveen treffen de vaste supporters en bezoekers elkaar voor en na de thuiswedstrijden. Het is dan werkelijk een drukte van belang. Vele honderdduizenden bezoekers betreden hier jaarlijks de ‘heilige’ vloer van hun favoriete club. Met als bedoeling om iets tastbaars aan te schaffen om op die manier hun clubgevoel op de tribunes uit te kunnen dragen. Logisch dat de vloer van deze shop zwaar te lijden heeft onder al die positieve belangstelling. Maar dat niet alleen. De supporters toonden duidelijk behoefte aan nog meer ruimte om de liefde voor hun club tot uitdrukking te kunnen brengen. Daarom werd besloten om de Feanstore én ook de entreezone in zijn geheel te vernieuwen. Aan Studio Oak de uitdaging om daar een fraai en functioneel ontwerp voor te maken. En aan Lippe Project de opdracht om op gebied van vloeren een praktische invulling te leveren.

Drie aan elkaar vertrouwde partners; dat schiet lekker op! 

SC Heerenveen koos Studio Oak als architect voor dit project. Studio Oak adviseerde  Van Wijnen als uitvoerder. Van Wijnen – op zijn beurt – vroeg Lippe Project voor de realisatie van het vloerengedeelte. Drie partijen die samen vaker efficiënt en succesvol optrekken en daardoor onderling aan een half woord voldoende hebben om tot goede resultaten te komen. Lippe Project adviseerde een stevige Arturo gietvloer in soft Stone betonlook. Dat geeft een stoere industriële sfeer. Met tapijttegels van Tretford werden daar in vier kleuren speelse accenten aan toegevoegd. Tapijttegels Desso Lita in – hoe kan het ook anders – grasgroen, brengen de sfeer van het voetbalveld in de shop. Om de vloer tegen de enorme bezoekersaantallen te beschermen werd tenslotte een Coral Classic schoonloopmat gelegd. Uiteraard voorzien van het logo van de club. De bezoekers zijn van harte welkom en kunnen een ding beamen: hun clubhuis staat er weer fantastisch bij!

Meer weten, meer zien?

Bel met Lippe Project voor meer informatie of een persoonlijk bezoek aan de locatie 0512-549721 en vraag naar Marco Prins. Of laat een berichtje achter.