Forbo introduceert CO2 neutrale vloer

De eerste CO2 neutrale vloer ziet het levenslicht.

Het geboortemailtje van de eerste CO2 neutrale vloer was onlangs afkomstig van Forbo en dat verbaasde de ontvangers van Lippe Project niet. Forbo was altijd al goed met haar duurzame Marmoleum vloerproducten bezig. De nieuwe CO2 neutrale vloer is feitelijk de kers op de taart. De Marmoleumvloer is nu helemaal top! Dus evengoed van harte gefeliciteerd Forbo, want de nieuw vloeren mogen er wezen. Marmoleum – de duurzaamste vloer van dit moment – is 100% CO2 neutraal en draagt geen grammetje bij aan klimaatverandering. Forbo vindt dat iedereen recht heeft op een mooie, schone en gezonde vloer om op te werken. Op het werk en thuis, nu en in de toekomst. Lippe Project ondersteunt deze visie. Samen zien we dit als onze maatschappelijke verantwoordelijkheid.

Door nu in een duurzaam projectklimaat te investeren, investeert u in de toekomst.

Forbo maakt het projectinrichters gemakkelijk; de collectie Marmoleum vloeren voldoen allemaal aan de strengste milieu- en klimaateisen. Niet dat Forbo daarmee aan verplichte regelgeving doet, welnee… Forbo liep al jaren voor op deze ontwikkeling. Het nieuwe marmoleum is namelijk gemaakt van hernieuwbare natuurlijke grondstoffen zoals lijnolie, hars, houtmeel en kalksteen. Stuk voor stuk producten uit de natuur, die voor oneindig hergebruik kunnen worden ingezet. Maak ook een stap naar een duurzamere wereld. Begin met de vloer in uw kantoor en/of werkruimte en verbeter het binnen- én buitenklimaat. Neem vandaag nog contact op met Lippe Project. Daar werken de specialisten vandaag aan de toekomst van morgen.

Het geboortemailtje van de eerste CO2 neutrale vloer was onlangs afkomstig van Forbo en dat verbaasde de ontvangers van Lippe Project niet. Forbo was altijd al goed met haar duurzame Marmoleum vloerproducten bezig.   Het geboortemailtje van de eerste CO2 neutrale vloer was onlangs afkomstig van Forbo en dat verbaasde de ontvangers van Lippe Project niet. Forbo was altijd al goed met haar duurzame Marmoleum vloerproducten bezig.