Bewegingscentrum Hallum blijft in topconditie

Bewegingscentrum Hallum biedt onderdak aan twee op lichamelijke gezondheid gerichte bedrijven: ‘Bakker Training | Therapie’ en ‘Palestra Sport & Fitness’

Bij Bakker Training | Therapie kunt u onder andere terecht voor een fysiotherapeutische behandeling voor uw bewegingsklachten en sportblessures. Als vervolg op een fysiotherapeutische behandeling kunnen diverse sport- en beweegactiviteiten worden uitgeoefend. Palestra biedt verschillende individuele trainingen en groepslessen om fit te worden en fit te blijven. Beide bedrijven vullen elkaar daardoor goed aan en vormen een sterke eenheid. Jong en oud voelen zich daarom in het bewegingscentrum thuis.
De deskundige begeleiding van fysiotherapeuten en fitnessbegeleiders, eigentijdse apparatuur, trainingen op eigen niveau maar ook moderne en praktische oefenruimtes kenmerken Bewegingscentrum Hallum. Onlangs werd het inmiddels (te) krappe bewegingscentrum verbouwd. De oefenruimte is nu maar liefst tweemaal zo groot geworden. Dat geeft nog meer mogelijkheden om (letterlijk) breeduit te sporten. Lippe Project werd daarom gevraagd vakkundig mee te denken.

Een bewegingscentrum moet tegen een stootje kunnen!

Er zijn maar weinig ruimtes denkbaar die zo intensief worden gebruikt als een bewegingscentrum. Bij bewegingscentum Hallum wordt gesport, gelopen, gedanst maar ook gesprongen. Body Pump en Spinning wisselen elkaar af met Pilates en Total Workouts. De ‘arme’ vloer heeft heel wat te voorduren en krijgt het dagelijks zwaar voor de kiezen maar niet alleen de vloer. Ook de sporters leren van vallen en opstaan. Dan is het wel zo prettig als de vloer niet alleen zo sterk is als beton, maar ook zo zacht als rubber. De oplossing voor de vloer is dan ook in een combinatie van die materialen gevonden. Oersterk twee millimeter dik en 2 meter breed PVC Forbo uit de Energetic Sphera collectie in de stoere kleur Mystic Bleu is gecombineerd met onverwoestbaar Norament Arago rubber in tegels van 50 x 100 centimeter. Zodoende wordt, met dank aan Lippe Project, vallen en opstaan weer leuk!

Project:                      Bewegingscentrum Hallum
Locatie:                      Hallum
Idee en ontwerp:       Lippe Project
Meer informatie:       0512-549721 of mail ons